05.24. Friday 19:00

Budapest Folk Fest 2019 // Meszecsinka // Tribali (M) // SelectorKA

A Meszecsinka 2018-ban az „Álomban Ébren” című albumával megnyerte a Fonogram díjat a világzenei kategóriában. A zenekar fellépett komoly fesztiválokon Portugáliában, Németországban és Oroszországban, Magyarországon a Sziget Világzenei Színpada és a MÜPA az év csúcspontjai.
2019 májusában jelenik meg a zenekar új albuma, amely tovább viszi az ébren álmodás vonalát. Ez a Meszecsinka első lemeze, amely kizárólag saját kompozíciókból áll. Igen változatos zenét tartalmaz, a már klipen is megjelent gyerekdaltól a halálközeli állapotokat feszegető sámános elszállásig. A zenekar nemzetközi hírneve ahhoz vezetett, hogy az új albuma egy német kiadónál is megjelenik. A vinyl-barátok is örülhetnek: A Budapest Vinyl jóvoltából analóg hanghordozón is vehetik kézbe az új lemezt.

*****

Tribali is a 6 musician cross-genre band from Malta. The band has been around for 12 years and up to this date have released 4 albums. Tribali's sound is unique since it combines a sonic blend of sitar, didgeridoo, djembe, hang drum and ethnic vocals together with the more contemporary sounds of the electric guitar, drums and bass.

*****

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 2500 Ft-os áron kaphatóak.