A Kobuci kertben megrendezésre kerülő koncertekre Ön az online jegyvásárlási rendszeren keresztül és a helyszínen tud belépő jegyeket vásárolni.
 
 • Az online jegyvásárlás során rendelkezésére álló jegytípusok:

  1. Kedvezményes elővételes jegyek
  Kedvezményes elővételes jegyek vásárlására korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig van lehetőség, feltéve, hogy a koncert meghirdetése során a weboldalon erre a lehetőségre külön is felhívjuk szíves figyelmét.

  2. Teljesárú belépőjegyek
  Teljesárú belépőjegyek a weboldalon szereplő összes programra korlátozott darabszámban kaphatóak. E jegytípus vásárlására az online jegyvásárlási rendszeren keresztül az adott koncert napján délután 5 óráig van lehetőség.
   
 • A helyszíni jegyvásárlás során rendelkezésére álló jegytípusok:

  1. Kedvezményes elővételi jegyek
  Kedvezményes elővételes jegyek vásárlására a helyszínen korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig van lehetőség, feltéve, hogy a koncert meghirdetése során a weboldalon erre a lehetőségre külön is felhívjuk szíves figyelmét.

  2. Elővételi jegyek
  Teljes árú elővételes jegyek vásárlására a helyszínen korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig van lehetőség, feltéve, hogy a koncert meghirdetése során a weboldalon erre a lehetőségre külön is felhívjuk szíves figyelmét.

  3. Teljesárú belépőjegyek
  Teljesárú belépőjegyek a weboldalon szereplő összes programra a helyszínen korlátozott darabszámban kaphatóak. E jegytípus vásárlására a koncert napján nyitvatartási időben a koncert megkezdéséig van lehetőség.
   
További hasznos információk:

Az online jegyvásárlás a www.kobuci.hu honlapon keresztül történik. A jegyvásárlás mikéntjéről és menetéről IDE kattintva tájékozódhat. A leggyakrabban felmerülő problémákról és kérdésekről IDE kattintva olvashat részletesebben.
Kérjük, használja a tájékoztatókat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket lefoglalni, félretenni továbbá visszaváltani nem áll módunkban.

Az online megvásárolt jegyhez tartozó QR-kódot, kérjük, bizalmasan kezelje. A jegyről készült képet NE ossza meg közösségi portálokon, mert az arról készült fénykép visszaélésre adhat okot. A rendezvény szervezője a jogosultsággal való visszaélésekért nem vállal felelősséget. A rendezvény szervezője a jegy és a QR-kód érvényességét, amely egyszeri belépésre jogosít, a belépéskor ellenőrzi.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket kizárólag a Kobuci Kft. árusítja. A jegy bárminemű sokszorosítása és továbbértékesítése törvénybe ütköző és szigorúan tilos.

A jegy megvásárlásával a vásárló elfogadja az Általános Szerződési Feltételeleket, amelyek IDE kattintva érhetők el, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a Kobuci kert Házirendjét is.

A jegy megvásárlásával a belépésre jogosult személy hozzájárul a vásárlás és a rendezvényre való beléptetés során szükséges adatainak kezeléséhez, továbbá a koncertről készült kép- és hangfelvétel azon részleteinek közzétételéhez, amelyen ő is feltűnik.

A Kobuci kert programjaira a tíz éven aluli gyerekek jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, tíz és tizennyolc éves kor közötti vendégeink pedig jeggyel és felnőtt korú kísérettel léphetek be.