07.27. csütörtök 19:00

A Nyughatatlan // Hot Jazz Band

Kedves Hot Jazz Band és A Nyughatatlan Rajongók!

Sajnos a május 18-ra tervezett A Nyughatatlan és Hot Jazz Band koncert a rossz időjárási körülmények miatt ELMARAD!

A zenekarokkal közösen úgy döntöttünk, hogy a koncertet JÚLIUS 27-én, CSÜTÖRTÖKÖN PÓTOLJUK. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek erre az időpontra. Akinek nem megfelelő ez az új időpont, az MÁJUS 25. éjfélig a jegyét visszaválthatja, ehhez csak írnia kell egy e-mailt a jegy@kobuci.hu címre.  Kérjük, a levélben tüntessétek fel a jegyvásárló nevét és regisztrált e-mail címét.

Megértéseteket és együttműködéseteket nagyon köszönjük! Találkozunk JÚLIUS 27-én!

*****

19:00 A Nyughatatlan
20:30 Hot Jazz Band

*****

A Nyughatatlan

Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly találkozik a Nyughatatlan saját dalaiban. 2022-ben a fődíjat, azaz az “Entertainers of the Year” díjat hozták el az amerikai Texas Sounds Country Music Awards fesztiválról. 13 év alatt 6 lemezzel, illetve egy aranylemezzel büszkélkedhet a csapat. Hatodik angol nyelvű lemezüket Texasban, a texasi Rosewood stúdióban fejezték be, az albumra tizenegy saját szerzemény került fel. A “menni Amerika” szerzeményük egy osztrák, egy lengyel és egy magyar válogatás lemezre is felkerült.

*****

Hot Jazz Band

A 2020-ban harmincötéves fennállását ünneplő Hot Jazz Band zenekar leginkább a korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzenei termés Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéinek korhű megszólaltatóiként ismer és szeret a hazai hallgatóság.
Az 1990-es évek második felében egyedüli magyar jazz-zenekarként négy nemzetközi versenyt nyertek Franciaországban, ezek közt a legkiemelkedőbb a St. Raphael-ben megrendezett Nemzetközi New Orleans Jazz Verseny, ahol 54 zenekar közül hozták el az első díjat. Az amerikai sikerek sem maradtak el a zenekar életéből. A jazz szülőhazájában hat ízben jártak. A kaliforniai Sacramento-ban, a világ legnagyobb szabású jazz-találkozóján kétszer voltak a fesztivál legnépszerűbb zenekara. Tavaly jelent meg 14. lemezük "egy kis malac" címmel, ami főként a gyerekeknek íródott dalokból áll. A Hot Jazz Band kétszer részesült eMeRTon díjban, megkapta a Líra-díjat, a Louis Armstrong Emlékdíjat, az Ezüst Életfa díjat, 2015-ben Kossuth-díjat kapta meg. A kobuci kertben felcsendülnek majd a legismertebb feldolgozások, mint az én babám egy fekete nő, a bankban nincsen betétem, a Halló Baby vagy az Odavagyok magáért slágerek is.  

*****

Jegyárak: 
Early bird: 2700 Ft
Elővétel: 3190 Ft
A koncert napján: 4000 Ft