09.13. kedd 19:30

AkiMer feat. Sena & Tátrai Tibor & Frenk

2.000 Ft Kosárba

AkiMer néven 2017-ben alapított zenekart a Zappa-Syrius emlékzenekarból is ismert Vasicsek Öcsi János.
A kiváló énekes–frontembernek sikerült igazi supergroup-ot szervezni. Olyan zenészeket gyűjtött maga köré, mint Arany Zsolt gitáros (Péter-Szabó Szilvia), Gyenge Lajos dobos (Zorán, Geszti), Szabó Károly zongorista ( V-tech ), Szkladányi András basszusgitáros (P. Mobil).
Első lemezük 2017-ben jelent meg, a bemutatót hatalmas sikerrel tartották a MOM-ban. Vasicsek szövegíróként is debütál a lemezen, zeneszerző társa pedig  – Vastag Gábor, Arany és Szkladányi mellett – a legendás gitárvirtuóz Tátrai Tibor. Tátrai rendszeres vendég az Akimernél. A nemsokára megjelenő új albumról is játszanak néhány számot. Sena először csatlakozik a csapathoz, jellegzetes hangjával még különlegesebbé teszi a koncertet.  Frenk zenei értelmezése és szöveg-világa hasonló a Zappa-Syriusz-os Vasicsek-féle felfogásgoz, ezért  néhány száma remekül illeszkedik az Akimer műsor elé. A koncert végén pedig közös Zappás örömzenélés várható.
A dalok meghatározó stílusa a rock, de a műsort stílusparádé teszi változatossá és teljessé a lírától, a funky-n át a kőkemény rock&roll-ig. Szinte kivétel nélkül mind fülbemászó dallamú, slágeres szerzemény.
Az énekes jellegzetes hangja, szuggesztív előadásmódja, a remek zenészek játéka, Tibusz, Sena és Frenk garantálja a minőségi zenét, a jó bulit és a felejthetetlen élményt!

Jegyárak:
Július 13-ig: 1500 Ft
Szeptember 12-ig: 2000 Ft
A koncert napján: 2500 Ft