08.25. csütörtök 20:00

Anima Sound System

3.400 Ft Kosárba

Az Anima Sound System - melyet az első hazai elektronikus tánczenekarnak is tekinthetünk - 1993-ban alakult és azóta is a meglepetések zenekara. Persze a Kobuciban is - ahol az egyetlen ide nyári klubkoncertjüket adják - meglepetésre készülnek a régi slágereik eljátszása mellett.
A formáció pályafutását alig kell valakinek bemutatni: külföldi turnék, világsztárokkal való együttműködések, számtalan emblematikus dal, milliós nézettségű videók, díjak és elismerések jellemzik a zenekar előadóművészetét. Legnagyobb erősségük a táncoltatás, az energikus koncertek és a művészi bátorság. Időről időre képesek megújulni, feladni a már bevált, megszokott sémákat és valami egészen újba kezdeni úgy, hogy a koncerteken megmaradt szórakoztató, sok generációnak szóló popzenekarnak.
Idén megjelent legújabb albumuk a Szomnakuno, amelyet egy teltházas koncerten mutattak be a Magyar Zene Házában. Az albumon szereplő Öltöztessél fehérbe című daluk kisfilmjét beválogatták a Berlin Music Film Awards, Best Narrative kategóriájának döntőjébe. A filmen olyan neves szakemberek dolgoztak, mint Kostil Luka és Mazzag Izabella rendező, valamint Gothár Márton, az Aranyélet című filmsorozat vágója. Mindezeken túl a zenekart idén Fonogram díjra is jelölték.
A kobucis koncerten több új és régi dal is bemutatásra kerül. A Szomnakuno című legújabb albumuk dalai mellett olyan emblematikus Anima-slágerek is felcsendülnek majd, mint a 68, Good Luck Boy, Crossroads vagy a Tedd a napfényt be a számba vagy a réges-rég játszott Romano Funk vagy az Isten, dob, basszus.

Jegyárak:
Early bird: 2800 Ft
Elővétel: 3400 Ft
A koncert napján a helyszínen: 4000 Ft

A koncert után: DJ Infragandhi