07.03. szombat 20:00

Anna and the Barbies

Az Anna And The Barbies Magyarország egyik legsokszínűbb és vagányabb együttese. Pásztor Anna és zenekara kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegeikkel, lüktető és magával ragadó rockos ütemeikkel és verhetetlen színpadi jelenlétükkel hódították meg a közönségüket és a magyar zenei szakmát.
Az együttes számára nincs lehetetlen - 2015-ben hat album anyagával zenélték tele a SYMA csarnokot, majd 2016-ban UTÓPIA című turnéjukon a Fővárosi Nagycirkusz porondját töltötték meg - duplán. 2017-ben Magyarországon egyedülálló módon Álmatlan címmel országosan bemutatták nagysikerű filmjüket, amely tökéletesen ábrázolja az Anna And The Barbies jelenség lényegét.
2019-ben ünnepelték 15. születésnapjukat - a félkerek számhoz egy ünnepi műsort rendeztek, amely helyszíne a Nemzeti Színház volt. Az Indián című műsor egyben rendhagyó lemezbemutató is volt - az előadás címével megegyező nagylemez 2019. december 11-én látott napvilágot, kilenc vadonatúj, szókimodó rockdallal.
2020-ban több látványos klip is készült az album dalaihoz - a „Had lássam a kezeket” és a „Játék az egész” egy-egy történetet mesél el a bandatagok szerepeltetésével, míg a „Nagyon hagyom” című számhoz készült videó a Dancing With The Stars műsor harmadik helyezettjeként végzett Pásztor Annáék kimaradt táncát mutatta be. Az együttes 2020-ban egy karanténklipet is kihozott, a „Ha egyszer ennek vége” kitartásra ösztönözte a közönséget.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.

Jegyárak:
Early bird: 3000 Ft
Kedvezményes elővét: 3500 Ft
Normál jegyár: 4000 Ft