08.23. kedd 20:00

(Blue)Stone & Friends ft. Hobo, Ferenczi György

2.500 Ft Kosárba

'Blues for Fathers and Sons' volt eredetileg a munkacíme ennek a koncertnek, amely részben utalás Muddy Watersre és részben utalás arra, hogy ezen az estén több generáció áll egyszerre majd színpadra, és ezzel a fellépők nem titkolt célja, hogy a 40-es, 50-es éveikben lévő apák elhozzák a fiaikat erre a rendhagyó zenés eseményre. Merthogy őnekik – és a Bluestone zenekar tagjainak is – meghatározó emlékeik vannak a ’80-as és ’90-es évek Hobo Blues Band korszakáról, valamint Ferenczi Gyuri és a Herfli Davidson formációjáról, majd a 2000-es évektől a Rackajam zenekarról. 
A Kobuci adta az eredeti ötletet Kőmíves „Stone” András gitáros 40. születésnapi koncertje után 2019 augusztusában, hogy az emlékezetesre sikerült esemény mintájára minden évben szervezzünk blues jamboree-t (sajnos a pandémia 2 ízben is közbeszólt). A Bluestone zenekar tagjai fúvósszekcióval kiegészülve Földes László Hobo és Ferenczi György vendégszereplésével igyekszik maradandó emléket szerezni minden elkötelezett blues-rajongónak! 
Az este fellépői ebben a formában, így kilencen együtt nem álltak még színpadon!

Vendégek:
FÖLDES LÁSZLÓ HOBO | FERENCZI GYÖRGY 

Közreműködik:
Bluestone & The Horn Section
Vasicsek „Öcsi” János (ének), Kőmíves „Stone” András (gitár), Tomor Barnabás (basszusgitár), Nemes Zoltán (billentyűs hangszerek), Molnár Dániel (dobok), Almási Attila (harsona), Weisz Gábor (tenor szaxofon, fuvola)

Jegyárak:
Early bird (június 16-ig): 2000 Ft
Elővétel: 2500 Ft
A koncert napján: 3000 Ft

A koncert az NKA Hangfoglaló Programjának támogatásával valósul meg.