04.28. szombat 18:30

Bohemian Betyars // Circus Brothers // Ricsárdgír

18:30 - Circus Brothers 
19:30 - Ricsárdgír 
20:30 - Bohemian Betyars 

*****

Egy halom fiatal énekel, ugrál, zenél, fest, ordít, szaval, vetít, videózik a koncerteknek nevezett közös őrületeken, amelyek a nyolcvanas évek szabad művészakcióit juttatják eszünkbe: ők a Ricsárdgír zenekar. Zenéjükben ott van minden vérbeli szentendrei jellegzetesség, íz, hangulat, vidámság, őrület. Egész fiatalon rákattantak a Bizottság zenekarra, bár élőben a koruknál fogva nem hallhatták őket, számaikat mégis itt-ott játsszák.

*****

A Bohemian Betyars 2009-ben alakult egy bor- és pálinka-delíriumban eltöltött este árokban ébredős másnapján, Miskolc fattyai kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. A cél mindenki számára egyértelmű volt: minél messzebb terjesszék a sírva vigadás életérzését. A csapat saját zenéjét speed-folk freak-punknak nevezi, ebben a keverékben a zúzós punkot, pattogó skát, sodró pszichedéliát vagy éppen a melodikus témáikat megfűszerezik magyar, balkáni és cigány dallamokkal.
Egy valódi energiabomba-zenekar, amely az elmúlt évek alatt már majdnem ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti-óceánig. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon, a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

Jegyárak:
Az első 300 darab online elővételes jegy: 1500 Ft
További online elővételes jegyek: 2000 Ft
A koncert napján: 2500 Ft