08.21. péntek 19:00

Braindogs

4.500 Ft Kosárba

Tom Waits zseniális számai, zenéje, őrülete a BRAINDOGS jóvoltából ismét a kert színpadán! A zenekar a Mester egyik születésnapján egyszeri tisztelgésként indult, de olyan elsöprő sikere volt mind a közönség, mind a résztvevők részéről, hogy azóta évente megismétlik az örömzenélést. A zenekari tagok mindannyian a saját jogukon is elismert művészek: Ian Siegal a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekese, Ripoff Raskolnikov a kelet-európai blues nagy kortárs alakja, Varga Livius a Quimby-vel tette le a névjegyét, Varga Laca és Frenk nevét az alter-világnak nem kell bemutatni, Nagy Szabolcs személyében pedig jó eséllyel a legjobb hazai blueszongoristát tisztelhetjük. Tom Waits-dalokba illő estére készülünk! 

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 4500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 5000 Ft-os áron kaphatóak.

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)