09.02. szerda 20:00

Budapest Bár

4.500 Ft Kosárba

A koncertet új időpontban tartjuk meg: szeptember 2-án. A már megváltott jegyek természetesen erre az időpontra is érvényesek lesznek.

*****

Az életben vannak biztos dolgok, amikre lehet izgalommal várakozni, amiknek lehet örülni, amikért érdemes élni. Ilyen események a Budapest Bár koncertjei a Kobuciban! Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, lazulás, boldogság ! Vannak nagyobb színpadok, vannak impozánsabb helyszínek és vannak kényelmes színházak – de a KOBUCI kert varázsa egyedülálló. És mi más fokozhatná még a hangulatot, ha nem a Budapest Bár zenéje és dalai? Erről nem szabad lemaradni – egész biztos, hogy mindenki több havi adag boldogsághormonnal távozik! Még az is jó a Budapest Bárban, hogy eljöhetsz két koncertre úgy, hogy teljesen más énekeseket, más dalokat hallhatsz! 

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob) 

(Fotós: Ruth Zuntz)

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 4500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 4900 Ft-os áron kaphatóak.