06.13. vasárnap 20:00

Carson Coma ráadás

Éljen-éljen! Eljött a várva várt nap, végre egy valódi koncerten találkozhatunk. Végtelen móka és kacagás – újra üvölt a rokk és röfög a basszus a Kobuci Kert színpadán, június 13-án találkozunk!

Early bird: 2000 Ft
Elővét: 2500 Ft
Koncert napján és a helyszínen: 3500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.

A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar, mely az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesévé nőtte ki magát. Debütáló nagylemezük, a Corduroy Club 2019-ben a kritikusok kedvenc albuma lett, olyan dalokkal, mint a Kreolkék Pillanatok vagy a Song About My Grandma. Ez utóbbi nyerte el a 04. Magyar Klipszemle fődíját, mely keretein belül a zenekar további három díjat tudhatott magáénak - ezzel demonstrálva a vizuális elemekre fektetett hatalmas hangsúlyt. 
2020 a pandémia ellenére sikeres év volt a zenekar számára, hiszen a februári teltházas Dürer nagytermes buli után felvették második nagylemezüket. Tavasszal az ‘Év Felfedezettje’ kategóriában a Carson Coma Fonogram-díjas csapattá vált, a Lesz, Ami Lesz című második korong pedig az év kritikusok által legjobban elismert albumok közé került. Az együttes az albumot októberben egymást követő két nap a teltházas A38-on mutatta be.
2021 márciusában megjelent a ‘Pók’, a csapat legújabb dala, melyhez az Ezüst Medve-díjas Kizlinger Lilla rendezett videoklipet, és amely a Kobuci Kert színpadán szólal majd meg először élőben.