08.27. péntek 20:00

colorStar // DJ Palotai

20:00 colorStar
22:00 DJ Palotai

Pszichedelikus tánczene űrutazáshoz. Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, VR, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elecktrock.
A colorStar idén ünnepli fennállásának huszonötödik, és második lemezük, a Via la musica, megjelenésének huszadik évfordulóját.

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.