08.14. vasárnap 15:00

Django Feszt Budapest / ANGELO DEBARRE / ROBY LAKATOS / AURORE VOILQUÉ TRIO

Egész napos nemzetközi zenei fesztivál Óbuda szívében.

A jazz manouche ünnepe Budapesten világsztárokkal! A JAZZ MANOUCHE LEGENDÁJA ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON! DJANGO FESZT 2022 BUDAPEST: // AURORE VOILQUÉ TRIO ft. ANGELO DEBARRE // ROBY LAKATOS // DEJAN KRSMANOVIC BALKANY GYPSY JAZZ QUARTET // MÉG EGY KÖRT! GYPSY JAZZ BAND // EMMET RAY EXPERIENCE // LÉO ULMMANN // JAZZMANOUCHE.HU JAM SZÍNPAD 

Django swing, jazz, balkán Budapesten, csak egy napon: Django Feszt Budapest 2022. Augusztus 14, a jazz manouche ünnepe Budapesten! Angelo Debarre, a jazz manouche gitárlegenda először Magyarországon, egy színpadon Roby Lakatos világhírű hegedűművésszel!  
A manouche jazz ünnepe Budapesten. A Django Feszt méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének. Több évnyi kitartó zenélés és szervezkedés vezetett oda, hogy végre megszülessen bennünk a gondolat, hogy miként tudnánk összefogni a manouche jazz hazai közösségét: a zenészeket, táncosokat, a műfaj rendíthetetlen követőit és jövendőbeli rajongóit.
Nemzetközi fellépőgárda, francia, német, szerb és magyar zenészek a Django Feszt Budapesten! Reméljük, hogy a koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hozza az összes résztvevőt egymáshoz.


Fellépők és színpadok:

Django & Stephane Nagyszínpad
Angelo Debarre ft. Aurore Voilqué Trio
Roby Lakatos
Léo Ullmann
Dejan Krsmanovic Balkan Gypsy Jazz Quartet
Még egy kört! Gypsy Jazz Band
Emmet Ray Experience

Jazzmanouche.hu Jam Színpad
Nyitott jam a jazz manouche szerelmeseinek Illés Ferenccel, az első magyar nyelvű gypsy jazz gitározással foglalkozó honlap, a jazzmanouche.hu megalkotójával, és a Budapest Gipsy Swing zenekar vezetőjével. A jam mindenki számára nyitott, gyertek és ne hagyjátok ki a lehetőséget hogy nemzetközi és hazai Django muzsikusokkal játszatok együtt, ott lesznek a Valami Swing és a Canarro tagjai is!


A Django Feszt Budapest főszervezői:
Kádár Dávid és Wizner Balázs
A Django Feszt védnöke:
Roby Lakatos

www.djangofeszt.hu
djangofeszt@gmail.com

Kapunyitás: 
15:00

Jegyárak:
Early Bird  3.500 Ft
Normál: 4.000 Ft
Koncert napján: 4.500 Ft