07.08. péntek 20:00

Дeva

4.000 Ft Kosárba

Дeva, azaz Takács Dorina nemrég tünt fel a hazai könnyűzenei színtéren, de már most számtalan sikert tudhat magáénak. Különleges zenéje egy ősi földre kalauzolja a hallgatót - atmoszferikus lágy hangok, a selymesen pulzáló basszus és a többszólamú mantrák a magyar népdalok varázslatos szövegeivel vannak fűszerezve. Neve szinte azonnal felkerült a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) shortlistjére, amely a nemzetközi zenei színtéren aktuálisan legpiacképesebb előadók névsora. Januárban Music Moves Europe díjban részesült a holland Eurosonic fesztiválon és 'Csillag' címmel megjelent a bemutatkozó albuma is. 

Minden egyes fellépése különleges spirituális élmény. Európai turnéja után most végre Budapesten ad egy önálló koncertet, amelynek a Kobuci kert ad otthont.
 
Az estet a szintén fúziós, szuper-pszichedelikus Hari Drama nyitja majd.

Jegyárak:
Early bird: 2900 Ft
Kedvezményes elővét: 3500 Ft
Normál jegyár: 4000 Ft

A koncert után: DJ Infragandhi
A saját bevallása szerint mindenevő Infragandhi állítólag egy sokkoló hatású Prokofjev-darab ösztökélésére döntött a lemezlovasság mellett. Pályája az Est FM-nél kezdődött, majd a Rádió Café zenei szerkesztője lett, később az MR2 - Petőfi Rádiónál volt állandó műsora. És azóta is töretlenül szerkeszti a kortárs elektronikus zenék egyik legizgalmasabb műsorát, a Deck Attacket, és szervezi fáradthatatlanul az azonos nevű partisorozatot. És persze pakolja kitűnően koreografált szettjeit, melyekben világzenétől dzsesszig, funktól hiphopig minden csemegét megtalálhatunk.