08.07. szombat 20:00

Galaxisok

20:00 Galaxisok
22:00 DP Morgan

A Galaxisok végre cakkumpakk bemutatja tavaly októberben megjelent főművét, a gyerekkori emlékek félfiktív álomvilágában játszódó Történetek mások életéből című duplalemezt. A twee pop, a bossa nova, a tropicália, a soukous, a perui folk, a shoegaze és a pszichedelikus rock kontinenseken, évtizedeken és életeken átutazó karneváljának szereplői közt ezúttal a lemezen szereplő vendégzenészek egyike-másika is felbukkan, miközben Gyuri elmegy otthonról, Dóráért nem jön el a szerelme, Janó és Dzsó a tetőn dolgoznak, Diána nem lesz már öregebb, és egyszer mindennek vége van.

Jegyárak:
Kedvezményes elővételi jegyek (limitált): 2500 Ft
Normál jegyek: 3000 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.