07.28. péntek 20:00

godfater.

Az alig több, mint egy éve alakult szupergroup, a godfater. Július 28-án a Kobuci Kert színpadán mutatja be legújabb dalait, és hozza el a zenekartól elvárt, és megszokott lendületet, energiát. A Tátrai Tibor-Borlai Gergő-Szebényi Dániel-Gotthárd Mihály-Kéri Sámuel alkotta ötösfogat a tavaly júniusi bemutatkozó koncertjük után több teltházas koncertet is adott. A Müpa koncerttermében tartott előadásukra kevesebb, mint 48 óra alatt kelt el az összes jegy. Az Akvárium Nagyhalljának megtöltése után vidéki koncertsorozatra indult a zenekar, ahol az összes előadás szintén teltházzal zajlott. 
A godfater. 0 című, Fonogram-díjas első CD-jére élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat - három saját nóta mellett a zenekar tagjai válogattak a Tibusz múltjához köthető széles repertoárból, többek között hallható az elsöprő lendületű az Álljatok meg a Skorpiótól, vagy az egyik legszebb magyar ballada, a Ne szeress Deák Bill Gyula első lemezéről. 
„Tibusz”, azaz Tátrai Tibor, a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom. Borlai Gergőnek lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal. A fiatalabb generációt is toptehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs Szebényi Dani korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, szerzőként dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken. Gotthárd Mihály gitárosvirtuóz szintén rengeteg formációban megfordult már, többek közt Borlai Gergő és Szebényi Dani mellett az Electric Shock tagja. Kéri Samu a Berklee Egyetem eddigi első és egyetlen magyar basszusgitárosa, a legfiatalabb a társaságban, a zenekari szinten ez az első komoly megmérettetése, játékával kiválóan illeszkedik az igen előkelő társaságba.
Élő koncerteken a hangzást - és a színpadképet - tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Miviana.

Jegyárak:
Early bird: 5000 Ft
Elővétel: 5500 Ft
A koncert napján: 6000 Ft

A koncert az NKA Hangfoglaló Programjának támogatásával valósul meg.