09.04. szombat 10:30

Gyerekkoncertek a Kobuciban // XiloTon Ütőegyüttes

A XiloTon Ütőegyüttest 2009. decemberében hívta életre hat olyan fiatalember, akik szabadidejüket értékteremtésre szerették volna áldozni. Zenei tanulmányaikat együtt folytatták, melynek során életre szóló élményekkel, tapasztalatokkal lettek gazdagabbak, és meghatározó útmutatást kaptak - nem csak zenei kérdésekben. Legtöbbjük ma már többgyermekes családapa, így az együttmuzsikálás mellett, a produkciók összeállítása során a legfontosabb szempontként a gyermekek szórakoztatását, ízlésviláguk színesítését, és képességeik fejlesztését tekintették. Céljuk - az ütőhangszeres muzsika bemutatásán keresztül - közel vinni az érthető, élvezhető zenét a gyermekekhez és a közönséghez, átadni a zene művelésének örömét, lehetőségeit már óvodás kortól kezdve, illetve mindazt, amit számukra mindezek jelentenek. 
Koncertjeik programja ritmusos, dallamos, foglalkoztató, érdekes, izgalmas, virtuóz, vicces, játékos, és komoly egyben, amelyek színvonalas, könnyed szórakoztatást nyújtanak a legkisebbektől az idősebbekig mindenkinek egyaránt. 
Az együttes kifejlesztett egy olyan pedagógiai módszert is, melynek segítségével komoly eredmények érhetőek el már óvodás korú gyermekekkel is, mivel részesei lehetnek a közös muzsikálás élményének. A módszer egyes elemei az előadások során is megjelennek.

A koncertet az NKA Könnyűzenei Kollégiuma támogatja.

Jegyárak:
Eővételben: 1000 Ft
A koncert napján: 1500 Ft
A gyerekkoncertek esetében a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. 

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.