06.26. szerda 20:00

InFusion Trio

Az InFusion Trio az ország egyetlen looper zenekara, ami 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak. A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) saját dalokkal, népdalfeldolgozásokkal, és a rádiókból is jól ismert slágerekkel koncertezik.
2018-ban jelent meg második stúdióalbumuk, a Stardust, amit úgy állították össze, hogy a közönség minden oldaláról megismerhesse stílusukat, angol és magyar nyelvű saját szerzeményeik mellett újabb népdal- és slágerátdolgozásokat, valamint különleges komolyzenei feldolgozásokat is előadnak. 
A zenekar az elmúlt években rengeteg énekessel dolgozott együtt, ezért úgy gondolták, a számukra legkedvesebbeket meghívják az új albumra. Az énekesnők örömmel vállalták a felkérést, így a lemezen hallható  egy-egy dalban Tompos Kátya, Csemer Bogi, Horányi Juli és Gereben Zita is.

Tagok:
Farkas Izsák – elektromos és klasszikus hegedű,looper- és effektpedálok
Simkó-Várnagy Mihály – elektromos és klasszikus cselló, basszusgitár, looper- és effektpedálok
Weisz Nándor – elektromos dob, chaos pad, looper- és effektpedálok

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 1500 Ft-os áron kaphatóak.