09.25. szombat 19:00

Intim Torna Illegál búcsúkoncert II.

A koncertre minden jegy elkelt! Várunk a ráadásnapon, szeptember 20-án!

Tizenegy évet töltöttünk együtt: ez idő alatt négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip született, több millió kilométert fogyasztottunk el, jó barátunk az ország összes benzinkutasa, ettünk csárdában, bisztróban, hotelben, backstage-ben, talponállóban, több mint ötszáz koncertet tartottunk, több mint négyezer setlistet raktunk a lábunk elé, Goofy legalább ötszáz pár dobverőt használt el, Janó számos maratont ugrált le a perkák mögött, Peti pedig sok százezer embert énekeltett meg.
Most mégis úgy döntöttünk, elválnak útjaink. Tartsatok velünk utolsó budapesti koncertünkön a KOBUCI-ban, hiszen ez az emlék - Nektek is, nekünk is - örökké tart!

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.