08.08. vasárnap 18:30

Jazzmaraton // Vázsonyi, Ávéd, Bolla

2.000 Ft Kosárba

Három ikonikus zenekar, a műfaj kvalitásos művészei és egy hosszú este a Kertben, amikor minden a jazzről szól!
Hagyományteremtő szándékkal, számunkra fontos jazz-muzsikusokat hívtunk meg a színpadra, hogy egy - egy reprezentatív metszettel: a zenéjükkel mutassák meg, hol tart ma, augusztus 8-án este a folyton változásban, mozgásban, a pillanatban lélegző jazz itthon.
Ezúttal a szaxofon kerül reflektorfénybe: három világszerte elismert zenész mutatja meg, hogy az elképesztően sokoldalú hangszer milyen szélsőséges, progresszív hangulatok közvetítésére képes.
VÁZSONYI JÁNOS több etnojazz lemezt készített, elmélyült viszony fűzi a barokk zenéhez, és Európa-szerte híres Telemann kánonszonátáit előadó szólóestje. BOLLA GÁBOR bekerült a World Saxophone Competition elődöntőjébe a Montreux Jazz Fesztiválon. 2004-ben vette át a Hans Koller “Talent of the Year” Díjat, majd 2006-ban a “New York Stipendium” elismerést. ÁVÉD JÁNOS a European Saxophone Ensemble nevű európai uniós zenei projekben képviselte Magyarországot.
Érdemes időben érkezni, mert pontban fél hétkor színpadon az első fellépő!
Augusztus 8. Jazzmaraton - szaxofonosok a KOBUCI Kertben!

http://gaborbolla.com/
http://janosaved.com/
www.vazsonyijanos.hu

A koncert az NKA Könnyűzene Kollégiumának támogatásával valósul meg.

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.