05.08. szerda 19:30

Jerry Lee's Rock&Roll Service // BeatlesMB

19.30 BeatlesMB
20.30 Jerry Lee's Rock&Roll Service

*****

A Jerry Lee's Rock&Roll Service az autentikus, 50-es évekbeli rock&roll egyik hazai népszerűsítője, valamint elsősorban Jerry Lee Lewis zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa. A zongorista-énekes Kovács Bence szilaj, mesterét idéző játéka és látványos hangszerkezelése, a zenekar erős improvizációs készsége minden egyes koncerten garantálja a táncolni és szórakozni vágyók jókedvét. Szabadtéren néha még a zongora is felgyullad a forró hangulatban...

*****

A BeatlesMB idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját: 2009. május 8-án volt a legelső fellépésük, egy egyetemi rendezvényen. Azóta számos eseményen és helyszínen elevenítették meg a legendás együttes koncertjeinek hangulatát, zenéjének varázsát, többszólamú vokállal, eredeti hangszerekkel, autentikus megjelenéssel. Nagy örömükre szolgál, hogy épp az első fellépés 10. évfordulóján lettek felkérve a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service zenekarral közösen hangulatfelelősnek, a Kobuci Kert színpadán.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 1500 Ft-os áron kaphatóak.