06.27. csütörtök 19:00

Jónás Vera // Kéknyúl

19:30 Jónás Vera
20:30 Kéknyúl

Jónás Vera énekes, dalszerző, gitáros. 2013 őszén teltház előtt mutatta be első, GAME című albumát, melyet pozitív sajtóvisszhang és nagy siker követett. Dallamai egy nagyon friss és érett zenei világba kalauzolják a hallgatóságot. Személyes, ízig-vérig könnyűzene, amit hallunk. 
Olyan crossover dalszerzői stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amelyek ötvözik az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással, és teszik ezáltal is egyedivé és eredetivé a dalokat.

*****

A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak. A csapat hangzását Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs - védjegyének számító - Hammond orgonája és Andrew Hefler szenvedélyes, karakteres, óceántúli éneke határozza meg, melyet kiegészít a hat másik egyenrangú muzsikus által szőtt izgalmas zeneszövet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal.
A zenekar 2018-ban ünnepelte tizedik születésnapját, ez alkalomból új stúdióalbum készül, amelyről néhány számot már a koncerteken is hallhat a közönség.

*****

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 2500 Ft-os áron kaphatóak.