06.27. csütörtök 19:00

Jónás Vera // Kéknyúl

2.000 Ft Kosárba

Jónás Vera énekes, dalszerző, gitáros. 2013 őszén teltház előtt mutatta be első, GAME című albumát, melyet pozitív sajtóvisszhang és nagy siker követett. Dallamai egy nagyon friss és érett zenei világba kalauzolják a hallgatóságot. Személyes, ízig-vérig könnyűzene, amit hallunk. 
Olyan crossover dalszerzői stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amelyek ötvözik az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással, és teszik ezáltal is egyedivé és eredetivé a dalokat.

*****

A Kéknyúl Hammond Band különleges formáció: hazánkban egyedülálló felállásban játszik szórakoztatónak mondható orgonás jazz-funk-bluest. A vezető szerep mellett a basszus is a Hammond orgonára hárul, amely mellett dob, gitár és impozáns fúvós kar játssza saját szerzeményeit. A zenekar havi rendszerességgel játszik Budapesten: a legnagyobb bulihelyeken és a vérbeli, füstös pincekocsmákban egyaránt fellép - mindemellett több nyári fesztiválon is koncertezett már. A zenekar alapítója a Qualitonsból is ismert a Hammond-mániás Premecz Mátyás, - aki, hogy ne maradjunk minőségi orgonaszó nélkül, éves országos Hammond fesztivált szervez.

*****

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 2500 Ft-os áron kaphatóak.