08.11. kedd 20:00

Jumping Matt & His Combo

1.500 Ft Kosárba

Pribojszki Mátyás (“Jumping Matt”) – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, aki szólóban, valamint különböző formációival, már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban turnézott, koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel. 
A “JUMPING MATT & HIS COMBO” zenekar egyedi zenei stílusa nehezen szorítható szűk műfaji keretek közé, de alapvetően vidám, hangulatos, pozitív ún. “west coast jump”, improvizációkkal teli igényes, minőségi élőzene, blues, swing, boogie-woogie, valamint rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel. 
Pribojszki Mátyás több, mint 25 éve (!) van jelen a hazai és nemzetközi zenei színtéren. Alkot, különböző kiadványokat készít (cd, dvd, könyv, videóklip), rendezvéyeket szervez és természetesen rendszeresen koncertezik. 
Az elmúlt két és fél évtizedben a különböző formációival 14 saját nagylemezt és 1 dvd-t jelentetett meg, 6 hivatalos videóklipet készített. 
Rövid visszatekintés: a 2007-ben megjelent “How many more?” c. nagylemezük aranylemez lett, valamint megkapták a Budapest Fringe Fesztivál “Különdíját” (2007), majd “Szakmai Díját” (2009). Számos sikeres itthoni és nemzetközi fellépés mellett 1997-ben Pribojszki Mátyás a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést, ami nemzetközileg az egyik legnagyobb elismerés a világ legjobbjaiból álló szakmai zsűritől, majd 12 év elteltével, 2009. októberében pedig már ő volt az egyik meghívott zsűritag és fellépő művész a Trossingeni Szájharmonika Világbajnokságon. 2011. júliusában szintén a nemzetközi zsűri tagja és fellépője az észtországi Baltic-Nordic Szájharmonika Fesztiválnak, ahová 2020. nyarán ismételt felkérést kapott.
Rendszeresen turnézik különböző formációival, meghívott fellépője több nagy hazai és nemzetközi fesztiválnak Németországban, Finnországban, Ausztriában, Olaszországban, Írországban és a Benelux Államokban, valamint 2014. őszén Pribojszki Mátyás, a korábbi Memphis-i IBC győztes Little G. Weevil vendégeként, Nemes Zoltánnal (Mr. Jambalaya) együtt, közel egy hónapos amerikai turnén is részt vett, ahol Atlantától, Lousianán és Memphisen keresztül Texason át Kansasig mintegy hét államaban adtak felejthetetlen közös koncerteket, óriási sikerrel a műfaj őshazájában. 
A csapat korábbi nevén - Pribojszki Mátyás Band - több alkalommal volt meghívott vendég-, illetve előzenekar nemzetközi fesztiválokon, így fellépett az egykori Rolling Stones tag “Bill Wyman and the Rhythm Kings”, a “Vaya Con Dios”, legutóbb pedig a legendás világsztár “Sir Tom Jones” előtt! Az előzenekari fellépés olyan sikeres volt és annyira tetszett Tom Jones-nak valamint zenekarának, hogy a világsztár felhívta (!)  Pribojszki Mátyást egy közös örömzenélésre is!
Legutóbbi “Dressed up” c. lemezükkel ismét sikerült a nemzetközi zenei sajtó figyelmét felkelteni, több interjú felkérés érkezett Blues Blast Magazine (USA), Blues Juntion Productions (USA), Roots Music Report (USA), Blues Matters (UK), Bluesnews Magazine (DE, FI, NL, NO), Rootstime (BE), Bluesharpinfo (B/NL) valamint rengeteg pozitív lemezkritika látott napvilágot európai és amerikai szaklapokban egyaránt. A zenekar számait több európai és amerikai rádió játsza rendszeresen. 

A csapat felállása: 
Pribojszki Mátyás-szájharmonika, ének
Szász Ferenc-gitár
Molnár Dániel-dob
Csizmadia László-basszusgitár

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2000 Ft-os áron kaphatóak.

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)