08.24. péntek 20:00

Junk Big Band feat. Koszi Janka

Budapesten idén is csak egyszer, a Kobuciban játszik a 20 + 1 fős formáció.

Ha még nem ismersz minket:
A jazzfunk műfajban alkotó, idén saját EP-t megjelentetett JUNK zenekarnak van egy 20 fős formációja, ez a JUNK BIG BAND.
Funk, soul, pop, rnb is megszólal zenei világunkban. Frontemberünk, Hajdu Csaba mellett Koszi Janka lesz sztárvendégünk a Kobuciban. 14 fős big band fúvós szekció, 5 tagú ritmus szekció, energia, pörgés és ütős szólók amire majd számíthatsz. 
Saját számaink és egy Koszi Janka dal feldolgozás mellett a Beatles-től egészen Beyonce-ig fogunk merészkedni.
A szalagcím nem szokásos félrevezető sajtófogás, a nagy csapat csak a nyári szezonban koncertezik és Budapesten is csak egyszer lép fel egy évben mára már hagyományosan a Kobuciban.
Várunk!

Ha már hallottál minket:
Felpezsdült az élet körülöttünk 2018-ban. Minden eddiginél több külföldi elismerés és érdeklődés érkezik felvételeinkre, hangszereléseinkre és gyűlnek a külföldi koncert felkérések is.
Az idei nyáron Koszi Janka csatlakozott hozzánk sztárvendégként, zseniális próbákon és koncerteken vagyunk túl, Jankával a kobucis estére készülünk a legjobban. A Hero című EP saját dalaiból is válogatunk, Janka egy dalát is feldolgozzuk és a koncert pörgésben a Beatles-től egészen Beyonce-ig fogunk merészkedni.
Várunk a Kobuciban!

Jegyek online elővételben 1500 Ft-os, a koncert napján online és nyomtatott formában a helyszínen 2000 Ft-os áron kaphatóak.