08.24. szombat 20:00

Junk Big Band

A Junk egy 10 fős funky-jazz-soul zenekar, akik sokéves működésük során eleinte leginkább feldolgozás dalokkal
építették közönségüket. A jazzfunk vonalon alkotó zenekar egy ideje a saját szerzemények felé fordult és 2018 tavaszán adta ki az első, 6 dalt tartalmazó EP-jét.
Koncerteken a Junk saját szerzeményeik mellett az őket leginkább inspiráló előadókat dolgozza át. Legyen szó funk, hiphop vagy latin ritmusokról, 70-es évekről, vagy még fel nem fedezett dalokról. A Junk koncerteken egy változatos képet kapunk róluk és az őket érő hatásokról, ugyanez a sokszínűség érződik saját dalaikon, melyek
egyesével is külön világokat, életérzéseket alkotnak.
A 10 fős zenekar egyik különlegessége és legsikeresebb projektje a lassan 4 éve működő Junk Big Band formáció. A 20 főt számláló big band felállással a fiúk hihetetlen energiaszintre emelik az amúgy is mozgásra késztető ritmusokat. A big band a nyári időszakban áll össze és ad koncerteket, melyekre olyan zenészek fogadták el a
csapat meghívását mint Harcsa Veronika, Tátrai Tibor, Barabás Lőrinc, Tóth Vera, Kozma Orsi, Nagy Ádám, Kohánszky Roy, 2018-ban pedig Koszi Janka volt az állandó vendégük minden koncerten.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 2000 Ft-os áron kaphatóak.