09.01. szerda 20:15

Junk Big Band feat. Kaszap Atilla

A Junk Big Band egy egészen különleges, 20 zenészből álló formáció, amit az inspiráció, az alkotás, a zene hívott össze immár több mint 7 éve.
A big band legelső fellépése is a Kobuci kertben történt, számos új dal debütált itt és a Junk Big Band most is emlékezetes estére készül a már hagyománynak számító óbudai helyszínen. A leginkább saját szerzeményekből álló estét ismert funk, latin, pop dalok feldolgozásai is színesítik és Kaszap Atillával, a Kobuci kert egyik alapítójával népzenei hangzásokat, világokat is varázsol majd a nagy zenekar.

Koncert kezdés: 2021.09.01. 20:15
Jegyek elővételben: 2.000 Ft
Helyszínen: 2.500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.

#JunkBigBand #KaszapAtilla #aZenéért #Kobuci

A koncert az NKA Hangfoglaló Programjának támogatásával valósul meg.