08.26. szerda 20:00

Junk Big Band feat. Koszi Janka, Kaszap Atilla

1.500 Ft Kosárba

A Junk Big Band hagyományt teremtve, évek óta a Kobuciban tartja nyári turnézáró koncertjét. Idén minden más állomás lemondása után annál nagyobb öröm, hogy ez lesz az a hely és az az egy koncert ahol újra találkozik és együtt zenél a 20 + 2 fős nagyzenekari formáció.
A Junk Big Band nem a tradicionális big band szabályokra alapoz, az izgalmas funk, soul, latin áthangszerelések és feldolgozások mellett már nagyrészt saját dalaik szólalnak meg, válogatva a JUNK legutóbbi EP-jéről vagy legújabb, még nem kiadott szerzeményeikből. 
Velük lesz az estén Koszi Janka, akivel minden stílusban megtalálják a megfelelő hullámhosszokat legyen szó Stevie Wonderről, vagy Beyoncéról, vagy akár Janka vagy a Junk saját dalairól.
A kísérletezést és inspirációt folyamatosan kereső  big band Kaszap Atillát is színpadra hívja akivel egészen mélyre, az alkotók népzenei gyökereihez fognak majd visszanyúlni.
A zenekar elhatározta, hogy ezen az idei különleges koncerten zeneileg mindent ki akar próbálni és mindent át akar élni.

Jegyek elővételben: 1500 Ft (online, vagy a helyszíni jegypénztárban)
Normál jegyek: 2000 Ft  (a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban)

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)