08.22. szombat 20:00

JUNK BIG BAND feat. TÁTRAI TIBOR, KOVÁTS VERA

Amikor a funky, a blues, a big band és a Daft Punk találkozik.

A jazzfunk köré csoportosuló műfajokból válogató 10 fős JUNK zenekar 2014-ben valami olyanba kezdett, ami egyedülálló Magyarországon, de Európában is csak kevesen próbálkoznak hasonlóval. A Coda Nostra Big Band fúvós karával kiegészülve egy 20 fős funky big band formációt alkotva léptek színpadra először tavaly ősszel, éppen a Kobuci kertben. Ekkor lehetett először látni és hallani a JUNK BIG BAND-et.

A zenekar hangzása, dinamikája és energiája egyedülálló, rövid időn belül beszélt már róluk a Jazzy rádió és a Petőfi TV, egyre több neves zenész fogadja el meghívásukat koncertjeikre, így hallhattuk velük már Kozma Orsit, Kováts Verát, Barabás Lőrincet és Tátrai Tibort is.

A zenekar a közelgő koncertről így fogalmaz Facebook oldalán:
"Visszatérünk az egyik kedvenc koncert helyszínünkre, ahol sok minden elkezdődött. Hozunk egy olyan zenekart, amiről korábban csak álmodoztunk és egy olyan vendég művészt, akivel való közös zenélésről eddig még álmodni sem mertünk. Tátrai Tibusszal volt szerencsénk már találkozni és együtt játszani, a szavakat azóta is keressük, a hangok és a zene vitt és visz mindent. Kováts Verával és Tátrai Tiborral a JUNK BIG BAND egy igazi örömzenélésre készül augusztus 22-én a Kobuci kertjében."

A program a zeneszoveg.hu támogatásával jött létre.

Belépő elővételben: 1000 Ft, a koncert napján: 1500 Ft

Elővételes jegyek a koncert napját megelőző nap éjfélig,  csak ONLINE kaphatóak.