05.13. hétfő 19:00

Kőbánya Sound @ KOBUCI // Vendég: Póka Egon és Tátrai Tibor

A Kőbányai Zenei Stúdióban az egyéni hangszeres/énekes képzés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a zenekari gyakorlatra - hogy a diákjaink megtapasztalhassák milyen együtt dolgozni, dobbanni, alkotni, létrehozni másét ugyanúgy vagy másképp. Megszólaltatni a dalokat és beletenni a közös energiákat vagy épp a semmiből újat kreálni, s azt építeni-szépítgetni, majd végül a közönség elé állni. 
A Kobuciban idén ismét lehetőséget kap egy Zenesulis zenekar, akik megmutathatják mit tudnak, mi rejlik bennük, hogyan szól általuk a dal, s hogy milyen érzés azokkal a legendákkal egy színpadra állni, akik miatt elindultak a pályán. 
A májusi estünk vendégei Póka Egon Benedek és Tátrai Tibor, kiket bemutatni nem kell, munkásságuk messze földön ismeretes és jó hangos, s akik a szakma és a fiatal generáció támogatásának elkötelezett hívei, hiszen a zene kortalanná tesz és felszabadít. 

Figyelmeztetés - a koncert során elképesztő zenei finomságok, furfangos gitárszólók, szakmai alázat, hitvallás és irgalmatlan steig várható. 
  A belépés ingyenes!   A koncert a NKA Könnyűzene Kollégiumának támogatásával valósul meg.