09.22. kedd 19:00

Kobuci Őszi Ska–Reggae Feszt

19:00-19:40: Bed and Breakfast Band
20:00-20:50: A Láma Dalai
21:00-22:00: Super Starsky

*****

Super Starsky – 9. születésnapi koncert (világslágerek ska stílusban)

A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Még Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól!

YouTube: youtu.be/c_mV6dWIWj4
Facebook: www.facebook.com/superstarsky

*****

A Láma Dalai (reggae, ska)

A zenekar stílusa sokrétű – sok műfaj, előadó hatott rájuk – a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet némi rockkal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszereznek.
Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszanak. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól veszik, hanem a „világslágerek fanyarul” elvet követve mindenki által ismert dalokat gyúrnak át a saját stílusunkba, némi humorral átszőve.

Facebook: www.facebook.com/alamadalai
YouTube: www.youtube.com/user/churymury

*****

Bed and Breakfast Band (Madness tribute)

A Bed and Breakfast Band azért verődött össze, hogy méltán interpretálja az 1976-ban Londonban alakult MADNESS zenekar életművét.
A MADNESS zenei irányvonalát főleg kezdetben a jamaicai eredetű, ám a brit zenei szcénában sajátos jelleget öltött ska stílus határozta meg, de kompozícióik sokfélesége révén rövidesen kiléptek ebből a stiláris SKAtulyából. Ugyan nem távolodtak el tőle egészen, de hozzákeverték a popot, a boogie-t, a kuplézenét, és számaikat az úgy nevezett „könnyű műfajban” szokatlan, invenciózus zenei megoldásokkal tették egyedivé és összetéveszthetetlenné, miközben sodró lendületű előadásmódjuk a mai napig generációkat perdít táncra.

Facebook: www.facebook.com/atributetomadness
YouTube: www.youtube.com/channel/UCKr_zN0kfVZm6ce1Eu1mV5g

*****

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1200 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 1800 Ft-os áron kaphatóak.

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)