08.31. kedd 19:00

Kobuci Ska–Reggae Feszt

1.500 Ft Kosárba

Mindegy, hogy a nyarat siratjuk vagy az őszt köszöntjük, a lényeg, hogy emelgesd a flip-flopod a Kobuci óceánpartján!

*****

Super Starsky – 10. születésnapi koncert

Az idén épp tíz éves Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Még Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól!

YouTube: youtu.be/c_mV6dWIWj4 
Facebook: www.facebook.com/superstarsky

*****

A Láma Dalai

A zenekar stílusa sokrétű – sok műfaj, előadó hatott rájuk – a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet némi rockkal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszereznek.
Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszanak. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól veszik, hanem a „világslágerek fanyarul” elvet követve mindenki által ismert dalokat gyúrnak át a saját stílusunkba, némi humorral átszőve.

Facebook: www.facebook.com/alamadalai
YouTube: www.youtube.com/user/churymury

*****

Gravefruit Sound

A ma 7 tagú zenekar magja a 90-es években alakult ki. 2010-ben elkészült a Kéz a kézben című nagylemez, melyet a zenekar tagjai egymásnak készítettek karácsonyra. A lemezről a Szabad leszek című dal rendszeres szereplője lett az MR2 Petőfi Rádiónak és a Jazzy Rádiónak, emellett bemutatkozott több országos sugárzású adón is. A koncerteken tapasztalható energikus előadásmód, a kellemesen kellemetlenkedő szövegek, a slágergyanús dalok bizonyítottan felejthetetlen élményt nyújtanak minden kedves érdeklődő számára. Ki kell próbálni!

Facebook: https://www.facebook.com/gravefruitsound
YouTube: https://youtu.be/3EScr0DgMus

*****

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2000 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.