07.04. kedd 19:00

Kobuci Ska–Reggae Feszt: oSKAr, A Láma Dalai, Super Starsky

Super Starsky (világslágerek ska stílusban)
A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Még Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól!
YouTube: https://youtu.be/rz2cBfFoQsU
Facebook: www.facebook.com/superstarsky

*****

A Láma Dalai (reggae, ska)

A zenekar stílusa sokrétű – sok műfaj, előadó hatott rájuk – a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet némi rockkal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszereznek.
Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszanak. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól veszik, hanem a „világslágerek fanyarul” elvet követve mindenki által ismert dalokat gyúrnak át a saját stílusunkba, némi humorral átszőve.
YouTube: www.youtube.com/user/churymury
Facebook: www.facebook.com/alamadalai

*****

Kezdések:
19:00: oSKAr
20:00: A Láma Dalai
21:00: Super Starsky

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 3000 Ft-os áron kaphatóak.