08.21. szombat 20:00

Kontroll Csoport 40

4.900 Ft Kosárba

A tavalyi koncertet a járványhelyzet miatt le kellett mondanunk, de most még egyszer nekifutunk! Csak egy koncert lesz, a nézőszám limitált, érdemes mihamarabb megváltani a jegyeket!

1980 szilveszterén lépett először nyilvánosság elé a Kontroll Csoport Wahorn András pomázi házának pajtájában, az URH zenekar újévi koncertje előtt, Kiss László, az URH, és a majdani Európa Kiadó basszusgitárosának vendégszereplésével.
Az azóta eltelt 40 év főbb állomásait a Nap-Nap Fesztivál 1991-es első szabad koncertjét követő negyedszázadnyi szünet után az Ági50 turné határon inneni és túli koncertjei, valamint a rendszerváltás 20. évfordulóján a New York - i Extremely Hungary magyar évadján a volt keleti blokk-beli underground zenekarokkal közös “Rebel Walz” fellépése fémjelzik.
Míg a New York-i jutalomjátékra a teljes zenekar részvételével került sor, 2019-ben a Walesa alapította Szolidaritási Központ kitüntetésének átvételekor már Újvári János szaxofonos és Lehoczki Károly dobos sajnos nem lehettek a zenekar tagjai közt.
A Kontroll Csoport színrelépésének 40. évfordulóját az ő emléküknek dedikálják a zenésztársak.
Napjainkban a Kontroll Csoport tagjai közül Hajnóczy Csaba, Bárdos Deák Ági és Müller Péter Sziámi az utód-zenekarokban,- a Kampec Doloresben, Ági és fiúkban valamint a Müller Péter Sziámi AndFriends együttesekben- folytatják zenei pályafutásukat, Farkas Zoltán az általa alapított duókkal járja az országot, Kistamás Laci pedig az évfordulós Kontroll Koncerteken lép fel.

Jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 4900 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.