10.16. péntek 20:00

Kontroll Csoport 40 éves jubileumi koncert

A jegyértékesítést ideiglenesen leállítottuk, mert nem tudjuk biztosan, a hatályos jogszabályok hány fős rendezvények megtartását engedélyezik majd októberben.
Reményeink szerint a július végi kormánydöntés nyomán tovább folyhat az értékesítés.  

Megértéseteket és a türelmeteket Köszönjük.  

A koncertet új időpontban tartjuk meg: október 16-án. A már megváltott jegyek természetesen erre az időpontra is érvényesek lesznek.

*****

1980 szilveszterén lépett először nyilvánosság elé a Kontroll Csoport Wahorn András pomázi házának pajtájában, az URH zenekar újévi koncertje előtt, Kiss László, az URH, és a majdani Európa Kiadó basszusgitárosának vendégszereplésével.
Az azóta eltelt 40 év főbb állomásait a Nap-Nap Fesztivál 1991-es első szabad koncertjét követő negyedszázadnyi szünet után az Ági50 turné határon inneni és túli koncertjei, valamint a rendszerváltás 20. évfordulóján a New York - i Extremely Hungary magyar évadján a volt keleti blokk-beli underground zenekarokkal közös “Rebel Walz” fellépése fémjelzik. 
Míg a New York-i jutalomjátékra a teljes zenekar részvételével került sor, 2019-ben a Walesa alapította Szolidaritási Központ kitüntetésének átvételekor már Újvári János szaxofonos és Lehoczki Károly dobos sajnos nem lehettek a zenekar tagjai közt.
A Kontroll Csoport színrelépésének 40. évfordulóját az ő emléküknek dedikálják a zenésztársak.

Napjainkban a Kontroll Csoport tagjai közül Hajnóczy Csaba, Bárdos Deák Ági és Müller Péter Sziámi az utód-zenekarokban,- a Kampec Doloresben,  Ági és fiúkban valamint a Müller Péter Sziámi AndFriends együttesekben- folytatják zenei pályafutásukat, Farkas Zoltán az általa alapított duókkal járja az országot, Kistamás Laci pedig az évfordulós Kontroll Koncerteken lép fel. 

Jegyárak: 
Early bird 3500 Ft
Elővétel 3900 Ft
Helyszín 4500 Ft

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)

A zenekar alapítói: 

Bárdos Deák Ágnes
Hajnóczy Csaba
Kistamás Laci

A zenekar további tagjai:

Müller Péter Sziámi
Hajnóczy Árpád ( szax)
Iványi Norbert ( dob )
Farkas Zoltán ( bass)
Újvári János ( szax)