06.03. péntek 19:00

Lóci játszik // vendég: Fiúk

2.500 Ft Kosárba

A 7 éve működő zenekart Csorba Lóci névadó frontember alapozta meg még 2014-ben, amikor megírta a VAN... filmzenéjét. Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 2017-ben megnyerték a Fonogram „Év Felfedezettje” díját és a Nagy-Szín-Pad verseny győztesei lettek, így az összes fesztiválon kiemelt helyeken léptek fel, ahogy például a VOLTon a Linkin Park előtt, a SZIGETen pedig PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt. Utóbbinak a hivatalos himnusza is a ´Nem táncolsz jobban´ slágerük egy nyári mutációja lett, ´Nem strandolsz jobban´ címmel. 2022 elején jelent meg negyedik lemezük, 'Színes, magyarul beszélő' címmel.

A Lóci játszik zenekar őszinte életszemléletével és energikus színpadi jelenlétével keríti szinte azonnal a hatalmába a koncertre látogatókat.

A zenekar néhol balkáni -néhol pedig alternatív beütésű és ez egy olyan különleges, családias és szórakoztató hangulatot hoz amíg a színpadon vannak, hogy az ember rögtön úgy érzi teljes mértékben ellazulhat, és átadhatja magát a fúvósokkal tarkított funky szólamoknak. A vidám hangulat ellenére Lóci szövegeinek különlegessége, hogy mindegyik életének egy fontos szakaszát örökíti meg, így könnyen lehet velük azonosulni. Ilyen például a régi dalok közül emlegetve az ’Ó Nincs’, a ’Minden úgy jó, ahogy van’, ’Hadd legyek arról híres’ vagy az új lemezen megjelent szám, a ’Túl sok a városban a diszkó’. Utóbbi ihlette a koncert elnevezését is, de nem kell megijedni, mert a mondanivaló ellenére hatalmas bulira számíthat a Kobuci közönsége, ráadásul ezen az estén az X-faktorból megismert Kocsis Paulina is csatlakozik hozzájuk pár dal erejéig! 

Jegyárak:
Early-bird: 2000 Ft
Normál elővétel: 2500 Ft
A koncert napján: 3300 Ft