Elmarad
05.09. szombat 19:30

Lóci Játszik // Sorbonne Sexual – Elmarad!

Sajnálattal értesítünk, hogy a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt ez a koncert ELMARAD. 

Tisztában vagyunk vele, hogy a kulturális szektoron kívül is nagyon sokan kerültek bajba, mégis szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy lehetőségre. Amennyiben az elmaradó koncertre megváltott belépőjegyeket nem váltjátok vissza, azok értékét teljes egészében továbbítjuk a zenekaroknak. 

Amennyiben ezzel nem kívántok élni, természetesen a jegyek árát visszatérítjük.

A visszatérítés igénylésére A KONCERT NAPJÁIG van lehetőséged. 

Arra kérünk, hogy a kobuci@kobuci.hu címre írd meg a jegyvásárló nevét és email címét, illetve az üzenet tárgyában tüntesd fel az előadó nevét és a "visszatérítés" kifejezést.

Ha a koncert napjáig nem jelzed felénk a visszaváltás igényét, köszönettel úgy vesszük, hogy a jegy árát támogatásként ajánlottad fel, és a teljes összeget a zenekaroknak utaljuk.


*****


Aki egyszer elmegy egy „Lóci” koncertre, az szinte egyből rajongóvá válik, ugyanis a csokornyakkendőről elhíresült csapat fellépésein személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor Lóci játszik. Egy zenekar karrierjének pedig talán legizgalmasabb pillanata, amikor “beindul a szekér” és erős lendületet vesz a sikerhez vezető emelkedőn.
2020-ra elérte a zenekar, hogy az ország bármely pontján felkapják a fejüket az emberek, ha Lóci “a városban” játszik. Az elmúlt 5 év alatt már egyértelmű jelek mutatták, hogy itt valami készül, hiszen Csorba Lóci névadó frontember 2014-ben, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét.
Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 2017-ben megnyerték a Fonogram „Év Felfedezettje” díját és a Nagy-Szín-Pad verseny győztesei lettek, így az összes fesztiválon kiemelt helyeken léptek fel, ahogy például a VOLTon a Linkin Park előtt, a SZIGETen pedig PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt. Utóbbinak a hivatalos himnusza is a ´Nem táncolsz jobban´ slágerük egy nyári mutációja lett, ´Nem strandolsz jobban´ címmel.
2019 elején – az "Én csajom"-ra - itthon elsőként a Lóci játszik zenekar forgatott hivatalos "vertikál videóklipet", ami már kifejezetten az "okos-eszközökre" készített. Ezt követően tavasszal Törőcsik Franciska közreműködésével debütált "A plakát" című duett, melyre egyedien szép klipet forgatott a zenekar.
„Minden úgy jó, ahogy van” című dalukhoz pedig a kórust nem más adta, mint maga a közönség! Ősszel nyilvánosságra került „Panelparadicsom” című szerzeményük is, amelyet igazi „panelkörnyezetben” vett fel a zenekar, és amely először a Klipszemlén debütált nevezettként.
2019 novemberében megjelent a zenekar Rózsa utca című albuma, amelyet egy tematikus dupla-lemezbemutató keretein belül mutatnak be élőben az A38 Hajón. 
2020-ban a Rózsa utca országos turnéra indul!

*****

A Sorbonne Sexualt te is formálod, miképp az téged is formál.
A Sorbonne Sexual nem kategorizál.
A Sorbonne Sexual nem májer.
A Sorbonne Sexual minden egyes embert szeret, aki megfordul a koncerten.

A zenekar tagjai:
Karádi Gergő - gitár, szöveg
Dörögdi Dávid - dob
Vitányi Dávid - basszusgitár
Imhof Bálint - billentyűs hangszerek

*****

Jegyárak:
Early bird (limitált): 2590 Ft
Kedvezményes elővétel: 2990 Ft
A koncert napján: 3600 Ft