06.21. szerda 20:00

Lovasi

Lovasi András a Kispál és a Borz 1987-es megalapítása óta több, mint 300 megjelent dal szerzője, szövegírója, énekese, hangszeres közreműködője. Életművét a folytonos megújulás és ösztönös építkezés jellemzi: míg a Kispál és a Borz énekeseként basszusgitározik, addig a 2005-ben alapított Kiscsillagban már gitárosként szerepel, a három szólólemeze köré épített műsorokban pedig jellemzően akusztikus gitáron játszik. 
A műsor több, mint 35 év dalaiból összeállt életműből merít: előkerülnek Kispál-klasszikusok akusztikus hangszerelésben, felcsendülnek Kiscsillag-dalok átdolgozott változatai, illetve nagy hangsúlyt kapnak a három Lovasi-szólólemez dalai. 
Lovasi jelenleg is több produkció részese, frontembere, és a mai napig ontja magából a dalokat, melyeknek közös metszetét képezi a zenészbarátaival kiegészült „zenekaros” műsor. 

A zenekar felállása a multiinstrumentalista zenészeknek köszönhetően dalról dalra változik:
• LOVASI ANDRÁS: ének, akusztikus gitár, basszusgitár
• ARDAY DÁNIEL (Kalef): nagybőgő 
• BABCSÁN BENCE (Zűrös Banda): fúvósok
• G. SZABÓ HUNOR (The Qualitons, Németh Juci): dob, basszusgitár
• GÁBOR ANDOR (Aranyakkord): ütősök 
• SZESZTAY DÁVID (Kiscsillag, Santa Diver): billentyű, gitár 

A Kobuciban a zenekar 3 vokalistával is kiegészül. 

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 5500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 6500 Ft-os áron kaphatóak.

(Fotó: Fekete Tibor Kristóf)