07.21. szerda 20:00

Magidom // Ed is On

1.500 Ft Kosárba

Pontosan 1 év és 1 nap után újra a Kobuci színpadán a Magidom és az Ed is On! Aki egy önfeledt, gitárzenétől hangos, együtt éneklős nyári estére vágyik, az mindenképp tartson velünk :)
A Magidom popzenei laboratóriumában az „állandó változás” jegyében szinte minden lehetséges: csillagászati magasságok, mikroszkopikus mélységek, viharos bendzsó-futamok, életközeli szövegek. Zenéjüket hallgatva az egyik pillanatban a Truman Show-ban, pár perccel később az Idétlen időkig című filmben, vagy éppen a Harry Potterben érezhetjük magunkat. Irónia és pátosz, hétköznapi és földönkívüli élmények, mindez ügyesen ellensúlyozva a cipőbámuló melankólia és a hurráoptimizmus között. 
Az estét az Ed is On nyitja, akik formabontó szövegekkel, fülbemászó dallamokkal, és Tasnádi Bence színész-frontember vezetésével igazán szuggesztív előadásmóddal alapozzák meg a hangulatot.

Early bird jegyek: 1500 Ft
Normál elővétel: 1900 Ft
A koncert napján: 2500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.