08.10. kedd 19:00

Malacka és a Tahó // Negyvenkettő

1.000 Ft Kosárba

Két hasonló felfogású és tagságban is részben összefonódó zenekar lép ezen az estén a Kobuci színpadára. A bulit a nemrég új kislemezzel jelentkező Negyvenkettő nyitja, aztán a 25 éves Malacka és a Tahó ad egy átfogó képet az elmúlt negyedszázadról.

19.00: Negyvenkettő
20.30: Malacka és a Tahó

*****

A Malacka és a Tahó idén ünnepli 25 éves fennállását. A zenekar legfőbb jellemvonása, hogy mondanivalóját ironikus, abszurd dalszövegekbe csomagolja. Akik nem a koncertekről, azok a mozis vagy tévés dalaikról is ismerhetik őket: a Buhera Mátrix filmzenéről, vagy a jelenleg is futó Munkaügyek című sorozat zenéjéről.

Tagok:
Borovitz Tamás: ének
György Andi: ének
Bencze Boglárka: hegedű, ének
Galambos Zoltán: gitár
Kiss András: billentyű(k)
Kohut András: dobok
Korona Levente: basszusgitár
Szita Csaba: trombita
Volford András: szaxofon

*****

2021. május 11-én jelent meg a Negyvenkettő zenekar új kislemeze Félkész dal címmel. A megszokott, vidám alteres szöveg ezúttal reggae-s lüktetéssel szólal meg, amit egy ütős hegedűszóló tesz még különlegesebbé. A dalt György Andi énekli, aki most először kapott önálló szerepet Nagy Balázs Krisztián énekes-dalszerző mellett; viszont ez a dal kifejezetten neki készült, így ebben övé a főszerep. A koncert a fent említett dal ősbemutatója lesz, de a vidám hangvételt természetesen árnyalják majd a korábbi dalok társadalomkritikai kikacsintásai is.

Tagok:
Nagy Balázs Krisztián: ének, gitárok
György Andi: hegedű, ének
Horváth Gábor: basszusgitár
Martinkó Tamás: szólógitár

*****

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 1500 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.