06.07. kedd 19:00

Meszecsinka lemezbemutató // Uljana Quartet

2.000 Ft Kosárba

A 25 országot bejárt, Fonogram-díjas Meszecsinka a Kobuci Kertben mutatja be az új albumát, amelyet a német Nordic Records / CPL Music adja ki. A CD-t először a koncerten lehet kézhez venni, ahol elhangzik több új dal is. Az est exkluzív vendége Fenyvesi Márton gitáros, aki az album hangmérnöke és producere is. Közreműködésével néhány régi dal is új módon szólal majd meg.

"A MESZECSINKA az a tudatalatti világ, amit vagy a zene, vagy valami keményebb cucc segítségével lehet elérni. Pszichedelikus dimenziókba vezet, meséket mond és elméleteket oszt meg arról, hogy mi van a valóságon túl. A MESZECSINKA mindig más, mindig egy lépéssel a többiek előtt jár, és oda is eljut, ahová a legtöbben nem hajlandók belépni." Bolgár Nemzeti Rádió BNR.bg

*****

A kifogyhatatlan alkotókedvű énekes-dalszerző, Paár Julcsi legfrissebb formációja, az Uljana Quartet kifinomult kamarazenét játszik, melynek fókuszában a magyar népdalok lírai hangvétele, érzékeny szöveg-és dallamvilága, valamint az egymással kölcsönhatásba lépő, rögtönzött hangszeres játék áll. Kortárs-improvizatív elemeket tartalmazó, de a magyar népzenei dallamkincsből merítő világzene az övék. Sűrű, de mégis friss muzsika, gondolatébresztő, kortárs és magyar.

*****

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap Halmos Béla Programjának támogatásával valósul meg.