07.29. csütörtök 19:00

Middlemist Red // Dope Calypso

19:30 - Dope Calypso
20:30 - Middlemist Red

A Middlemist Red zenéjét kezdetben a psych-rock és a synth-wave stílusjegyei határozták meg. Nemzetközi sikereik az európai psych-rock színtér ismert alakjává tették őket. Új hangját az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. Harmadik lemezüket tavaly mutatták be: A The Other Side of Nowhere zenei kísérlet, amely arra törekszik, hogy felidézze a westernfilmek hangulatát, követve annak esztétikáját, miközben megváltozott eszközökkel és hangszerekkel újragondolja azt.

Vendégzenekar: Dope Calypso

Jegyek:
Július 25-ig: 2400 Ft
Július 26-tól: 2900 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.