08.16. kedd 19:00

MORDÁI // vendég: Denevér

2.000 Ft Kosárba

A MORDÁI a 60-as, 70-es évek kisérletező magyar népzenei vonulatok repertoárjából (Muzsikás Zenekar, Sebő együttes, stb.) táplálkozó folk rock zenekar. Hangvételében az útonállók sötét szellemiségét idézi meg.
A MORDÁI zenekar első kislemezével hamar kiemelkedőszínfoltjává vált a budapesti koncertéletnek. A zenekar indulása óta megfordult több kis – és közepes fesztiválon (Kolorádó, Campus Fesztivál, Bánkitó Fesztivál, UbikEklektik, Fishing On Orfű, Ördögkatlan, Művészertek Völgye, La Boum, Waldorf feszt.,Fekete Zaj, stb.), és számos klubban is bemutatkoztak (Akvárium Klub, A38, Trafó, Pontoon, Nagyerdei Víztorony, Gólya, Uránia, Három Holló,Toldi, stb.)
A szakma egyik nagy kedvence 2020 óta, ennek köszönhetően 2021 a Hangfoglaló Program induló zenekarai közé is beemelte.
A zenekar külföldön is számos rangos eseményen képviselhette a magyar zenei frontot, mint például a hollnad ESNS, a barcelonai Primaveran, a moszkvai Music Moscow-n, a budapesti BUSH fesztivál vagy a budapesti Budapest RITMO-n.

Tagok:
Nové Soma ( ének )
Vértesi Ferenc ( gitár )
Csernovszky Márton ( basszusgitár )
Varga Dániel ( szaxofon )
Kapusi Viktor ( szaxofon )
Szabó-Sipos Ágoston ( dob )

*****

Előzenekar: Denevér

A 2021 ben alakult Denevér duó egyenesen a Csepel-Chile tengelyről érkezik egy dobgéppel kiegészülve, hogy a post punk / new wave / dream pop világokat ötvözve bírják táncra a könnyeikkel küszködő közönséget.

*****

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap Halmos Béla Programjának támogatásával valósul meg.