Elmarad
10.07. szerda 20:00

Nagy Gatsby party

Kedves Stereo Swing Rajongók! 

Az élet, úgy tűnik, felülírja a terveinket. 

Néhány perce kaptuk meg a hírt, hogy az egyik alapkollégánk COVID tesztje sajnos pozitív lett. Mivel többünkkel kapcsolatba került a stábban, úgy gondoljuk, az az egyedüli felelős döntés, ha az összes hátralévő koncertünket LEMONDJUK.

Elnézést kérünk mindenkitől, de nem tehetünk mást. Az október 7-i koncert sajnos ELMARAD, a KOBUCI Kert pedig bezár.   

A megvásárolt jegyek árát természetesen automatikusan visszautaljuk. Ha valaki nem kapná meg a visszautalást néhány napon belül, kérjük (a regisztráció során megadott email címéről) írjon a kobuci@kobuci.hu email címre. 

Megértéseteket Köszönjük. 

Üdvözlettel:

KOBUCI Csapat 


*****

Nagy Gatsby party a Stereo Swinggel!

Utazz vissza a legendás 20-as évek flitteres, elegáns világába, öltözz be te is Gatsby stílusú ruhába és bulizz egy nagyot a Stereo Swing elektronikus swing zenéjére, Parov Stelar stílusban.

A jó hangulatról Andrew J - DJ szettje, a Stereo Swing koncertje és Bóbis László sztepp világbajnok gondoskodik.

Hagyd magad mögött a jelent, elő a gyöngysorral és a nyakkendővel, felejthetetlen este vár rád!

Elragadó, fergeteges, lüktető: ilyen egy Nagy Gatsby Party.

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2400 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján délután öt óráig online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 3000 Ft-os áron kaphatóak.

(Amíg a limitált nézőszámra vonatkozó kormányrendelet hatályban van, a 10 év alatti gyermekek számára is szükséges jegyet vásárolni. Megértéseteket köszönjük.)