08.10. péntek 19:30

Ocho Macho // Sky Fanatic

19:30 Sky Fanatic
20:30 Ocho Macho

Jó nekem, El Mundo Fantastico, Pancho, Képzeld el Másképp, Maskaray – ismerős dalcímek, amelyek egy Kőszeg-Szombathely vonalon érlelődött garázszenekartól indultak és már bejárták országunk minden részét.
Az Ocho Macho 2003-ban alakult, zenei stílusában a reggae, a ska, a punk és a latin találkozik. Az általuk „hupogásnak” nevezett muzsika neve pedig spanyolul annyit tesz, „nyolc hím” (a fordítás egyébként bájosan és szándékosan helytelen, a pontos változat Ocho Machos lenne).
A több mint 10 éves, kétszeres platinalemezes banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, de nem csak azoké. Falunap? Lecsófesztivál? Pálinkaünnep? Bornapok? Ha jó bulinak ígérkezik, akkor ők a hangulatfelelősök! Hitvallásuk: Élő zenét és koncerteket mindenkinek!  Ez az, amiért a srácok hangszert ragadtak.
“Nekünk az okoz örömet, ha a koncertjeink alatt, vagy zenénket hallgatva ki tudnak kapcsolódni az emberek és önfeledten szórakozhatunk együtt. Éppen ezért egyszerűbben úgy mondanám, antidepresszáns koncerteket és szeretetet adunk és ezért cserébe szeretetet kapunk, ez egy win-win szitu!”

Jegyek:
Early bird: 2000 Ft (limitált)
További elővételes jegyek: 2500 Ft
Normál: 3000 Ft