07.19. kedd 19:00

Satöbbi // Géniusz

1.500 Ft Kosárba

A Satöbbi zenekar a ’80-as években alakult, de vidám, közvetlen stílusa miatt azóta is megtalálja a féktelen iróniára éhes közönségét.
A Ki Mit Tud-on Zsiráfos dalával feltűnt Satöbbi együttes sokévnyi taktikus hallgatást követően 4 éve jelentette meg második - már-majdnem-legenda - stúdió albumát, Vissza a pénzt! címmel, manapság pedig újabb nagylemezzel készül.
Aki csak egyszer is megfordult az utóbbi évtizedben Satöbbi koncerten, tudja, hogy az együttes közönsége is aktívan részt vesz az előadás hangulatának fokozásában. Épp ezért a zenekar Európa, a világ, sőt, Magyarország teljes állampolgár-palettáját várja fellépéseire, és a török agitációt hátrahagyva az örök gravitáció ígéretével ösztönöz minden érdeklődőt a részvételre.
A zenekar stílusa (saját bevallásuk szerint): nindzsa-pornó-űr-horror-kommandó-rock.
A más zenekarokban is szívesen közreműködő tagok közül kiemelkedik a Laár pour Laár Társulatban is jeleskedő Pethő Zsolt énekes, aki itt épp nem Margit, de saját nevén is remek.
(Továbbra is felhívjuk a figyelmet, hogy a koncerteken megbízható módon elmarad a Kedélybetegek-Végső-Sikolya nevű pontatlan víz alatti céllövölde tehetségkutatója!)

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2000 Ft-os áron kaphatóak.