Elmarad
04.22. szerda 20:00

Sonny and his Wild Cows – Elmarad!

Sajnálattal értesítünk, hogy a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt ez a koncert ELMARAD. 

Tisztában vagyunk vele, hogy a kulturális szektoron kívül is nagyon sokan kerültek bajba, mégis szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy lehetőségre. Amennyiben az elmaradó koncertekre megváltott belépőjegyeket nem váltjátok vissza, azok értékét teljes egészében továbbítjuk a zenekarnak. 

Amennyiben ezzel nem kívántok élni, természetesen a jegyek árát visszatérítjük.

A visszatérítés igénylésére A KONCERT NAPJÁIG van lehetőséged. 

Arra kérünk, hogy a kobuci@kobuci.hu címre írd meg a jegyvásárló nevét és email címét, illetve az üzenet tárgyában tüntesd fel az előadó nevét és a "visszatérítés" kifejezést.

Ha a koncert napjáig nem jelzed felénk a  visszaváltás igényét, köszönettel úgy vesszük, hogy a jegy árát támogatásként ajánlottad fel, és a teljes összeget a zenekarnak utaljuk.


*****


Long Tall Sonny, azaz Mr. Rhythm-and-blues Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm-and-blues énekese, gitárosa, aki a műfaj eredeti, '40-es, '50-es évekbeli formáját népszerűsíti.
1998 óta játszik színpadon. 2000-től négy éven keresztül Charming Marty szájharmonikással adtak nagysikerű koncerteket. Szerepelt Gothár Péter Magyar szépség című filmjében, ahol Lovasi Andrást kísérte basszusgitáron.
2002-ben alakult saját zenekara Sonny and his Wild Cows néven. Egyre szélesebb körben válnak ismertté mint igazi, eredeti rhythm-and-blues zenét játszó csapat, és akik szinte mindenféle zenei stílusban otthonosan mozognak, ami a '40-es, '50-es évek Amerikájának csodálatos zenei kavalkádjában létezett: blues, rhythm-and-blues, rock and roll, rock-a-billy, country-and-western, és folytathatnánk...

Tagok:
K. C. Brown – szájharmonika
Crazy Benny – zongora
Gordon Taylor – nagybőgő
Little Tommy – dob

Jegyek online elővételben 1500 Ft-os, a koncert napján online és nyomtatott formában a helyszínen 2000 Ft-os áron kaphatóak.