07.16. vasárnap 20:00

Takáts Eszter és Zenekara, Napkutya

19.30 Napkutya
20.30 Takáts Eszter és Zenekara
„Takáts Esztert bemutatni nem egyszerű feladat. Talán többet mesél róla a környezete által használt számos asszociáció, mint például a „gitáros lány a kutyával”, vagy a „folk-zene Cindy Lauper-je”. Nem tudom, de mire az ember eszmél, ő már egy másik kategóriát épít fel magának, s abban dőzsöl –de csak egy darabig: éjfél után dobjától zeng a sétatér, aztán eltűnik, megnyer egy fesztivált, megjár mennyet-poklot, ismét feltűnik, új utazótársakkal, új zenészekkel, egy rakás új nyersanyaggal… És néha stúdióba vonul, mint most. Ilyenkor megmutatja, ő hogyan gondolja. …”
(Babarci Bulcsú: Eszter – Rövidtáv UnivPÉCS, VIII. évfolyam, 3. szám, 2007. március 12.)

Az Napkutya 2012-ben alakult Oplasznik Péter vezérletével. Az öttagú zenekar tagjainak mindegyike különböző formációkban már megjárta a kis klubokat és legnagyobb színpadokat is. Dalukat játszotta az MR2-Petőfi Rádió is. Az együttes első lemeze 2013. április 13-án jelent meg Ugatni szabad címmel.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 1500 Ft-os áron kaphatóak.