05.27. szombat 20:00

Tárkány Művek lemezbemutató koncert

A Tárkány Művek nagyszabású lemezbemutató koncertre készül a Kobuci Kertben. A télen megjelent Magyar konyha támad c. koncepció albumot teljes egészében koncerten még nem hallhatta a közönség. Hogy az élmény teljes legyen négy vendégművész egészíti ki a zenekart erre az estére: Balogh Melinda ének, Király Miklós hegedű és brácsa, Abbas Murad harsona és Kováts Gergő szaxofonok. Ez a tíz fősre bővült zenekar nem mindennapi muzsikát fog rittyenteni a színpadra! Bor, mámor, Tárkány Művek!
A Junior Prima díjas Tárkány Művek világzenét játszik. Az időről időre megújuló zenekar a Kárpát-medence népzenéjét jazz, reggae, pop elemekkel házasítja. 2010 óta Európa számos országában megfordult, a legnevesebb hazai és külföldi fesztiválokon játszott. A tagok sok más formációban, projektben, illetve színházi előadásban vettek, vesznek részt. Olyan neves előadókkal játszottak együtt, mint Dresch Mihály, Frank London, Izraeli Filharmonikusok Ágoston Béla, Fonó Zenekar, Szalonna és bandája, Mique Montanaro, Vujicsics együttes. A zenekar negyedik nagylemeze 2016-ban jelent meg Magyar konyha támad címmel, amelyen saját szerzemények, illetve népzenei feldolgozások is helyet kaptak.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 1500 Ft-os áron kaphatóak.