08.24. kedd 20:00

Tim Lothar (DK) & The Mojo: Old Cinema Session lemezbemutató

2.000 Ft Kosárba

5 éves a dániai gitáros-énekes, dalszerző, Tim Lothar, és a Mojo közös projektje. Több, mint 50 koncert, külföldi és magyarországi turnék sora után tavaly év elején jelent meg második nagylemezük, az Old Cinema Session. Ahogy a cím is utal rá, az album felvételei egy régi mozi nagytermében zajlottak, és azért session, mert a nóták rendhagyó feldolgozásai tulajdonképpen a felvétel közben születtek meg, a lemez hagyományosan egy térben, élőben játszva készült. A járvány miatt kialakult helyzet úgy hozta, hogy ez az este lesz az Old Cinema Session első magyarországi lemezbemutató koncertje.

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.