07.23. péntek 19:30

Žagar

Vendég: Flanger Kids

Idén 20 éves a Zságer Balázs vezette Žagar. Megalakulásuk óta megalkuvás nélkül, bátran járják saját útjukat, és inspiráló, felemelő világot teremtenek a közönségüknek. 2021-ben ez lesz a csapat első igazi live fellépése, vendégművészekkel kiegészülve izgalmas örömzenélésre számíthat aki ellátogat a Kobuciba.
A koncerten vendégként a Flanger Kids lép fel - Szczuka Panka és Gyarmati Fanny szobaduója finom, éteri, vokális elektronikájával tűnt fel az Electronic Beats tavalyi válogatáslemezén. Első EP-jük (Dreaming of a Better World) Zságer Balázs kiadójánál, a Move Gently Recordsnál látott napvilágot idén tavasszal.

Jegyárak:
Early bird: 2500 Ft
Kedvezményes elővételi jegyek: 3000 Ft
Normál jegyek: 3500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.